3 Aralık 2016 Cumartesi

Akıllı Cüzdan!

Akıllı telefon, akıllı robot gibi elektronik aletleri hepimiz duymuşuzdur fakat akıllı cüzdan bir ilk. Çoğu zaman insanlar cüzdanlarını evde, arkadaşlarının evinde, okulda, iş yerinde unutabiliyor. Bu durum yüzünden insanların kredi kartları ve paraları risk altına giriyor. Walli adı verilen akıllı cüzdan ise cüzdan kaybetme sorununu ortadan kaldırıyor.
Akıllı Cüzdan
 
Telefonla Bağlantı Kuruyor!
Bluetooth 4.0 bağlantısına sahip olan bu cüzdan yaklaşık olarak 30,5 metreye kadar telefon üzerinden bağlantı kurabiliyor. Telefon ve cüzdan arasındaki mesafe bu metreden sonra artmaya devam ederse, cüzdan otomatik olarak telefona cüzdanın unutulmuş olabileceğine dair bir mesaj gönderiyor.
Akıllı Cüzdan
Kartları da Koruyor!
SecurePoeckets adı verilen bir teknoloji sayesinde cüzdan, kartların yer aldığı bölümü de koruyor. Kartların konulduğu bölümde kimlik kartı yada kredi kartı belirli bir süre eksik olduğunda kullanıcıya bu kartın kaybolmuş olabileceğine dair bir uyarı gönderiyor 
 Akıllı Cüzdan
Telefon Kaybolursa Ne Olacak?
Telefonun kaybolması durumunda ise bu kez cüzdan devreye giriyor. Cüzdanın üzerine iki kez dokunulduğunda cihaz çalmaya başlıyor ve böylece telefonun yeri öğrenilebiliyor.  
Siz bu haber hakkında neler düşünüyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder